Θέλετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας;

Το Agents@Skylevel είναι μία πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, να αυξήσει τα ραντεβού προβολής και να βρει τον καλύτερο αγορασή/ενοικιαστή για το ακίνητό σας.

Λάβετε εκτίμηση της ιδιοκτησίας σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας!


Ποια είναι τα οφέλη σας;

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρεση αγοραστή/ενοικιαστή του ακινήτου σας.

Προσεγγίζουμε υποψήφιους
αγοραστές/ενοικιαστές για το ακίνητό σας

Αυξάνουμε τα κέρδη σας

Εκπληρώνουμε τις επιθυμίες σας

Σας βοηθάμε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας

Η χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του ακινήτου μάς έχει διδάξει το σεβασμό στον πελάτη και την αφοσίωση στους στόχους του. Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς.

Μέσω της πλατφόρμας Skylevel Estates βρήκα γρήγορα έναν αγοραστή για το ακίνητό μου. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.
by Τσαγγαριώλος Γεώργιος
Ιδιοκτήτης Ακινήτου
Ο εκπρόσωπος του Skylevel Estates με βοήθησε να καθορίσω τη σωστή τιμή για την ιδιοκτησία μου και βρήκαμε γρήγορα έναν αγοραστή.
by Χαλιμούδρα Βάσω
Ιδιοκτήτης Ακινήτου

Θα θέλατε να μιλήσετε σε έναν ειδικό;

Ιστορίες επιτυχίας ακινήτων

Διαβάστε μερικές από τις ιστορίες πωλήσεων για να δείτε πώς οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σας βοηθούν να προετοιμάσετε το σπίτι σας προς πώληση, να ορίσετε μία τιμή, να καθορίσετε μια στρατηγική πώλησης και να διαπραγματευτείτε με αγοραστές

Διαμέρισμα Προς Πώληση, Αθήνα Νέος Κόσμος (Πωλήθηκε)

Το παραπάνω εικονιζόμενο διαμέρισμα 35τ.μ. ανατέθηκε στην Skylevel προς πώληση. Βρίσκεται στην ιδανική για φοιτητές και οικογένειες περιοχή Νέος Κόσμος, Αθήνα.

Διαμέρισμα προς πώληση Γουδή, Αθήνα (Πωλήθηκε)

Το παραπάνω εικονιζόμενο ρετιρέ 70τ.μ. ανατέθηκε στην Skylevel προς πώληση. Βρίσκεται στην περιοχή Γουδή των Αθηνών, σε εξαιρετική τοποθεσία με όμορφη θέα και σε καταπληκτική κατάσταση.

Compare listings

Compare